Pablo Lijo och Alex Ruiz.
World Padel Tour

Nytt samarbete bekräftat: Pablo Lijo och Alex Ruiz kör ihop

ANNONS

De har redan spelat med varandra i Menorcas WPT-tävling men nu har också bekräftelsen om det fullständiga samarbetet kommit. 
Pablo Lijo och Alex Ruiz kommer att bilda ett nytt par på WPT-touren. 

— Pablo Lijo kommer att bli min nya partner. Jag tror mycket på det här nya samarbetet och jag är övertygad om att med arbete och engagemang så kommer resultaten att komma, skriver Alex Ruiz på Instagram. 

Det blev uttåg i åttondelsfinalen i den senaste WPT-tävlingen för det då nybildade paret  men känslan mellan spelarna var så pass bra att de väljer att fortsätta tillsammans. Paret åkte ut mot Agustin Silingo och Martin Di Nenno. 

— Vi garanterar att vi kommer att kämpa för varje boll som om det var den sista, fortsätter Ruiz. 

Det här projektet börjar med stor positivism hos oss. Vi spelade bra padel tillsammans i den förra turneringen och på träning har vi slitit hårt. Jag är säker på att maskinen kommer att komma igång, skriver Lijo på Instagram. 

Alex Ruiz är rankad som nummer 18 i världen, Pablo Lijo som 29:a. Varken Ruiz, som spelat med Martin Sanchez eller Lijo, som spelat med Alvaro Cepero har nått förbi åttondelsfinal det här året. 

Du kanske även vill läsa: TV: Storstjärnan Fernando Belasteguín om Sverige och karriären VIDEO: Höjdpunkter från WPT - Salazar/Sánchez tar hem ännu en titel Den här artikeln handlar om: