Svensk Padel

Knutsson: "Magiskt, väldigt speciellt"

ANNONS

Matchen mot Robin Söderling och Jonas Björkman var speciell för Calle Knutsson. 
Han ställdes mot sina två barndomsidoler. Den ena från ung ålder - den andra från senare i livet.
—  Det var magiskt och mixa det med att man ska tävla också, det är en cool känsla, säger Calle Knutsson till PadelDirekt. 

Som ung och upp i tonåren satsade Calle Knutsson helhjärtat på tennis. Han gick på tennisgymnasium i Båstad och såg det livet framför sig. 

Inte så konstigt då att hans närmaste idoler var Robin Söderling och Jonas Björkman - senare delen av 2000-talets bästa svenska spelare. 

I går fick han möta dem båda i Cayetano Rocaforts inbjudningstävling i Nacka. 

— Det var riktigt kul. Framförallt att spela mot sina barndomsidoler. Jag spelade ju tennis upp till att jag var 18 och jag menar, när jag var liten var jag bollkalle åt Björkman i Båstad, och senare med Söderling när jag blev lite äldre, säger Calle Knutsson till PadelDirekt. 

— Det är magiskt. Det är en väldigt speciell känsla och mixa det med att man ska tävla också. Det är en coolt.

Hur har det varit för dig efter SM?
— Det har varit väldigt bra, det fick sjunka in någon dag. Att man verkligen fick känna att man har vunnit SM - att man fick smaka lite på det. 

— Men det som var riktigt kul var att vi bestämde oss för att fortsätta tillsammans jag och Daniel - och sen så har vi börjat träna igen. 

Vad blir den stora utmaningen för er? 
— Egentligen är det att få ihop så att vi får tillräckligt med tid på banan med varandra. Alltså, vi har jättemycket att träna på. Både jag och Danne personligen med framförallt som par.


Du kanske även vill läsa: VIDEO: Knutsson/Windahl tar SM-guld efter otäcka träffen Den här artikeln handlar om: