Foton: Patric Persson & Bildbyrån
Svensk Padel

Enormt intresse för Rocaforts turnering: ”Tog slut på under 2 min"

ANNONS

Sverigeettan Cayetano Rocafort fyller 26. Därför har han bjudit en blandning av svenska padelstjärnor, WPT-spelare och före detta tennisstjärnor till en egen turnering. Han själv kommer spela med den nyblivna svenska mästaren Calle Knutsson. Ett annat intressant par är Jonas Björkman och Robin Söderling. 

Det spelas stjärntät padel i Nacka i kväll. En turnering som kommer att sändas på Youtube och som anordnas av Sverigeettan Cayetano Rocafort som fyller 26 år på söndag. 

Profiler som Cayetano själv, Jonas Björkman, Robin Söderling, Anton Andersson och Calle Knutsson kommer att delta. Även den i världen 242-rankade polacken Maciej Naduk finns med. 

— Cayetano har velat sätta ihop en turnering ganska länge och nu blev det av. Det har varit sån jäkla hajp, på en minut och 40 sekunder blev det fullsatt och det står 75 lag i kö, säger Rocaforts manager Leo Zuffanelli. 

— Tyvärr fick Viktor Stjern, Pierre Bonfré, Daniel Windahl och Simon Vasquez lämna återbud - annars hade verkligen alla varit här. 

Vad har du för tankar inför? 
Det ska bli skitkul, allt känns väldigt uppstyrt. Detta kommer bli bättre än SPT rent organisatoriskt - det kan jag lova. 

Turneringen spelas mellan 17 och 22 i kväll och mellan 9 och 18.30 på lördag. 

Den här artikeln handlar om: