Padel-VM

Inför Padel-VM: Betyg på samtliga herrlag – de slåss om bronset

Snart drar Padel-VM i Qatar igång. Inför mästerskapet har PadelDirekt betygsatt samtliga deltagande nationer på en skala från 1 till 5. Här kan du se hur länderna rankas på herrsidan inför världsmästerskapet – vilka är favoriterna och vilka kan överraska?

Betygsättningen genomfördes innan lottningen. 


5. Laget håller absolut högsta nivå och är en favorit att vinna hela turneringen. 

4. Laget är starkt och konkurrenskraftigt. De har goda chanser att nå långt i turneringen och är en utmanare till medal.

3. Laget kommer troligen att ta sig vidare från gruppspelet, men behöver stå för en överprestation för att ta sig till semifinal. 

2. Laget har vissa kvaliteter men kämpar för att vinna matcher.

1. Laget har stora brister i sitt spel och har svårt att konkurrera på internationell nivå. Chansen att vinna matcher är mycket liten.


5.

Argentina
Ett jämnt lag med många stjärnspelare som spelar på högsta världsnivå. Argentina är en av de främsta favoriterna och har alla möjligheter att gå hela vägen.

Spanien
Det på pappret bästa laget. Efter förlusten i förra finalen är Spanien hungriga på revansch och har ett starkt lag som kan ta hem titeln.

4:

Brasilien
Intressant lag under ledning av Pablo Lima. Lucas Bergamini och Lucas Campagnolo är de starkaste spelarna och siktar på att slåss om bronset.

Padel-EM
LÄS VIDARE MED PLUS
Månadsvis
69 kr / mån
Tillgång till allt material på Padeldirekt.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Årsvis
659 kr / år
Tillgång till allt material på Padeldirekt.se
Ingen bindningstid
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: