FIP-turnering

Efter separationen – nu ställs paret mot varandra i final

ANNONS

Alejandra Salazar och Tamara Icardo gick nyligen skilda vägar efter att Icardo varit skadad under en längre period. Nu, när hon är tillbaka på banan, möts de för första gången som motståndare i FIP-finalen i Marbella.

Det är ingen hemlighet att Salazar har fått hantera flera partnerbyten under året, utan att kunna bygga något långsiktigt. Problemen började när Icardo ådrog sig en skada under våren och tvingades avstå från en mängd tävlingar. 

Som en följd av detta har Salazar behövt hitta tillfälliga partners, i väntan på att Icardo skulle bli spelklar igen. När återhämtningen drog ut på tiden, meddelades inför tävlingen i Madrid att de båda skulle gå skilda vägar för att Salazar skulle kunna påbörja ett nytt projekt.

Salazar kommenterade i Mundo Deportivo och beskrev beslutet som svårt men nödvändigt.

— I slutändan var det ett gemensamt beslut, även om det delvis var påtvingat. Men vi har en jättebra relation. Det är synd, för vi var så taggade på att se vart vi kunde ha nått som par.

Nu i veckans FIP-tävling i Marbella har Salazar, som spelar med Jessica Castello, och Icardo, tillsammans med Claudia Jensen, nått finalen och ställs mot varandra. Även Castello och Jensen var tidigare partners. Matchen börjar i dag kl. 12:00 och sänds på FIP:s Youtube-kanal.

Den här artikeln handlar om: