FIP-turnering

Windahl/Valdes vidare i Marbella - nu väntar Sanz/Nieto

ANNONS

Daniel Windahl och Javi Valdes inledde FIP-tävlingen i Marbella med en övertygande seger i raka set mot Denis Perino och Victor Mena. Nu väntar en ny tuff utmaning när paret ställs mot förstaseedade Jon Sanz och Coki Nieto, ett lag som Windahl tidigare i år pressade till en tresetare.

Flera spelare har valt att tävla vidare under Premier Padel-uppehållet och FIP-Platinum-turneringen i Marbella har lockat ett starkt startfält. Windahl och Valdes klev in i tävlingen under gårdagen och säkrade en stabil seger med 6-3, 6-3 i första omgången.

I dag väntar den andra omgången och betydligt tuffare motstånd. Windahl och Valdes möter Jon Sanz och Coki Nieto, som är förstaseedade i tävlingen. Matchen spelas som den tredje på Bana 5, där den första matchen börjar kl. 13:00, så deras match förväntas starta runt 16:00. Det är oklart om matchen sänds.

Senast Windahl mötte Jon Sanz och Coki Nieto, i slutet av april, pressade han och Jose Solano dem till en tresetare. Den gången slutade matchen 4-6, 6-1, 6-4 till Sanz och Nieto, efter en stark insats av Windahl och Solano.

Den här artikeln handlar om: