Notification

Anders Limpars fem bästa padelhallar i Stockholm

ANNONS

Padel är en sport som attraherar många forna elitidrottsmän. En av dessa är fotbollsspelaren Anders Limpar som på 90-talet vann guldbollen som Sveriges bästa fotbollsspelare och senare även var med i det landslag som gick till semifinal i EM och vann brons i VM 1994. Det man kanske inte vet om Anders är att han även är en bolltrollare på padelbanan. 

- Även om kroppen börjar bli till åren så känner jag att jag har mycket att lära inom padel och jag blir hela tiden bättre. Det är en fantastisk sport, menar Anders som i padel får känna på samma tävlingsnerv som när han skruvade in bollar på Highbury i London eller Goodison Park i Liverpool. Nu för tiden jobbar han som expert hos Bettingstugan där fritiden vigs åt padel.

I den här artikeln tar Limpar med oss på de fem padelhallar han anser vara bäst i Stockholm.
 

Plats 5 - Good to Great Padel, Danderyd

Anders kommentar: 

- Det här är ett mysigt ställe med många fina banor. Både utomhus och inomhus. Jag gillar det men tyvärr är det inte så mycket personal som syns på plats. Använder Matchi för bokning. Ett klippkort på 10 ggr kostar 4400:-.

Betyg: ⅘ padelrack
 

Plats 4 - PDL Center Frihamnen

Anders kommentar: 

- En av de största padelhallarna i Stockholm med hela 15 inomhus- och 6 utomhusbanor. Väldigt bra och kunnig personal här och banorna är okej. Jag gillar storleken och att det alltid finns tider.

Ett klippkort på 10 ggr kostar 4860:-.

Betyg:  ⅘ padelrack

 

Plats 3 - Järfälla Padel

Anders kommentar:

- Det här är en trevlig och fin hall. Med totalt 8 banor som jag tycker håller bra standard. Även en fin bistro. Järfälla har även bra omklädningsrum med stora utrymmen och bastu. Änvänder Matchi. En timmes padel kostar ca 400 kr.

Betyg:  ⅘ padelrack

 

Plats 2 - Popup padel, Bromma

Anders kommentar:

Det här är en av mina favoriter. En riktigt stor och fin hall med bra höjd när man vill lobba över sin långa motståndare! Trevlig personal och otroligt fina omklädningsrum. Här finns totalt sju banor men även trevligt gym både inomhus och utomhus. Använder Matchi som bokningssystem. En timme kostar ca 360 kr.

Betyg:  ⅘ padelrack

 

Plats 1 - Padel Royale, Bromma

Anders kommentar:

Den här anläggningen är ohotad etta! Riktigt trevlig och kunnig personal. Omklädningsrummen är fantastiska. Mycket bra servering och god mat. Banorna är riktigt fina och har stor rymd och höjd. Miljön hos Padel Royale är värd ett besök! En timme kostar ca 440 kronor. Har även kurser eller privatlektioner med bra tränare man kan gå för att förbättra sitt spel.

Betyg:  5/5 padelrack


 

Den här artikeln handlar om: