Premier Padel

Sviten fortsätter - finalklart i Valladolid

ANNONS

Semifinalerna i Premier Padel P2 i Valladolid är avgjorda, och vi har nu de par som kommer att slåss om titeln. Dagens matcher bjöd på både jämna bataljer och övertygande segrar. Här är en sammanfattning av hur dagens semifinaler utspelade sig.

Damernas semifinaler

I den första semifinalen mötte fjärdeseedade Andrea Ustero och Delfina Brea det andraseedade paret Claudia Fernández och Gemma Triay. Fernández och Triay visade sin klass och vann matchen i raka set med siffrorna 6-4, 6-3, och säkrade därmed sin plats i finalen.

I den andra semifinalen ställdes toppseedade Ariana Sánchez och Paula Josemaría mot det tredjeseedade paret Marta Ortega och Sofia Araújo. Sánchez och Josemaría fortsatte sin starka form och gick vidare till finalen genom att vinna med 6-2, 6-3.

Herrarnas semifinaler

Pablo Cardona och Paquito Navarro, seedade femma, mötte andraseedade Federico Chingotto och Alejandro Galán i en spännande semifinal. Chingotto och Galán var starkast tog sig vidare till finalen efter en tuff match som slutade 6-4, 7-6.

I den sista semifinalen mötte världsettorna Arturo Coello och Agustín Tapia det tredjeseedade paret Juan Lebrón och Martin Di Nenno. Coello och Tapia spelade stabilt och säkrade sin finalplats med en komfortabel seger, 6-2, 6-2.

Det betyder att Ariana Sánchez och Paula Josemaría ställs mot Claudia Fernández och Gemma Triay i morgondagens final. På herrsidan fortsätter den mäktiga sviten där det återigen blir en final mellan Tapia/Coello och Galan/Chingotto. Damfinalen startar klockan 11:30, följt av herrfinalen.

Den här artikeln handlar om: