Premier Padel

Sanyo Gutiérrez tvingades bryta Premier Padel-matchen

ANNONS

Sanyo Gutiérrez och Álex Arroyo tvingades lämna återbud under gårdagens match mot Leandro Augsburger och Álex Chozas. Dåliga nyheter för det argentinska landslaget mindre än en och en halv månad före VM i Qatar.

Detta var den sista turneringen för Sanyo och Arroyo som ett par. Låt oss komma ihåg att Arroyo kommer att spela med Álex Ruiz, medan Sanyo kommer att spela med Víctor Ruiz.

När matchen mot Augsburger och Chozas var oavgjord vid 6/6 i första set fattade Sanyo beslutet att dra sig tillbaka. På sociala medier berättade han att det berodde på ett problem vid sin ljumske som han hade känt under förberedelserna inför turneringen de senaste dagarna, och som förvärrades under matchen.

Slutligen tillägnade Sanyo några ord till Arroyo som ett farväl: ”Det här var inte det farväl jag ville ge dig, men det är så sport är.

Sanyo kommer att ha cirka 11 dagar på sig att återhämta sig och kunna tävla i Paris Major, en av årets största turneringar. Det är viktigt för Sanyo att spela bra i dessa turneringar för att säkra en plats i Argentinas laguppställning för VM.

Den här artikeln handlar om: