Bild: Jonas Forsberg / @zebmacahan (Instagram)
Pojklandslaget

Ungdoms-EM: Sverige - Nederländerna (Pojklandslaget)

ANNONS

Det svenska pojklandslaget är klara för semifinal i Europamästerskapet efter en övertygande seger mot Nederländerna under kvällens kvartsfinal. Nu väntar en spännande semifinal för laget.

Ungdoms-EM pågår denna vecka i Ungern, där Sverige lottades i gruppspelet mot Norge, Österrike och Portugal. Det svenska laget levererade starka prestationer genom hela gruppspelet och vann samtliga matcher, vilket säkrade både avancemang och gruppseger.

I kvartsfinalen mötte de Nederländerna. Först ut var P14-duon Vilgot Persson och Filip Dahlqvist, som stod för en strålande insats och tog en klar seger med 6-2, 6-0. 

Därefter klev Ludvig Jönsson och Filip Sterner ut på banan med chansen att säkra en plats i semifinalen. De stod för ytterligare en stark prestation i turneringen, vilket resulterade i en imponerande seger med 6-0, 6-0.

Nu väntar semifinal i morgon, där Sverige kommer att möta antingen Italien eller Frankrike. Matchen mellan dessa två lag pågår just nu, och Frankrike leder med 1-0. Semifinalen spelas kl. 14:00 och kan följas live på Padel-TV.

Laguppställning: 

Den här artikeln handlar om: