PADEL-SM 2024
Padel-SM

Mäktiga sviten lever — Arvidsson och Jarlskog klara för final

ANNONS

Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog är klara för SM-final i Norrköping efter en semifinalseger över Baharak Soleymani och Ajla Behram.

Padel-SM på Norrköping Padelcenter har nu nått sin tredje dag, och spänningen stiger. I dag kommer samtliga semifinaler att avgöras, där de bästa spelarna i landet gör upp om en plats i finalen.

Under eftermiddagen avgjordes en spännande batalj mellan Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog mot Ajla Behram och Baharak Soleymani. Det var ett särskilt betydelsefullt möte, då Arvidsson och Soleymani vann SM-guld tillsammans 2022, men nu stod de på varsin sida av nätet.

Det blev en riktigt spännande och jämn match mellan båda paren. I det första setet lyckades Arvidsson och Jarlskog bryta och vinna setet. 

Det andra setet blev lika jämnt och avgjordes i ett tiebreak, där Soleymani och Behram till slut vann med 12-10. Matchen gick därmed till ett tredje set, där Arvidsson och Jarlskog visade sin styrka och tog hem segern med 6-3.

Det betyder att Arvidsson och Jarlskog kommer att ställas mot Amanda Girdo och Linnea Björk i SM-finalen i morgon. Matchen startar kl 13:00 och sänds på Padel-TV, TV4 Play och Sportkanalen.

Därmed lever Sofia Arvidssons mäktiga svit, där hon inte har förlorat en SM-match sedan 2016, vidare – något som Padelfeber tidigare i veckan rapporterade om.

Den här artikeln handlar om: