PADEL-SM 2024
Padel-SM

Två par klara för SM-semifinal i Norrköping

ANNONS

Under eftermiddagen avgjordes de första kvartsfinalerna av Svenska Mästerskapen i Norrköping, och här är paren som säkrade sina platser i semifinalerna.

I helgen avgörs en av årets höjdpunkter på svensk mark när Padel-SM står på agendan. Efter att flera toppspelare valde att avstå förra året på grund av krock med andra tävlingar, är årets startfält starkare än någonsin.

Under gårdagen och dagens förmiddag avgjordes de första omgångarna i tävlingen, där favoriterna visade sin styrka och avancerade i turneringen.

I den första semifinalen ställdes Linnea Björk och Amanda Girdo mot Anna-Viktoria Björkman Lind och Smilla Lundgren. Förstaseedade Girdo och Björk tog en övertygande seger med 6-0, 6-3.

I den andra semifinalen vann Lisa Andersson och Hanna Börjeson klart över Linn Kallio och Lina Hallgren med siffrorna: 6-1, 6-2.

I morgon kl 11:00 kommer Linnea Björk och Amanda Girdo att möta Lisa Andersson och Hanna Börjeson i semifinalen. Matchen kommer att sändas på Padel-TV, TV4 Play och Sportkanalen.

Den här artikeln handlar om: