Höganäs Padel
Swedish Padel Tour

SPT-titeln till Axelsson och Olsson under publikfest i Höganäs

ANNONS

Adam Axelsson och Albin Olsson har återigen krönts som SPT-mästare efter en imponerande finalseger över Douglas Rutgersson och Willy Släryd i en spännande tresetare. Matchen slutade 6-1, 3-6, 6-1 till Axelsson och Olsson.

SPT-tävlingen i Höganäs erbjöd inte bara en kamp mellan spelarna utan även en utmaning mot vädret. Tävlingen var ursprungligen planerad att hållas utomhus, vilket skulle ha gett spelarna värdefull träning inför kommande landslagstävlingar, som oftast spelas utomhus. 

Men på grund av ogynnsamma väderförhållanden tvingades de första omgångarna att spelas inomhus. Först under gårdagen kunde matcherna flyttas ut.

I dag bjöd Höganäs på strålande väder, vilket lockade en stor publik till banorna och skapade en härlig atmosfär. Den positiva stämningen på plats återspeglades också i Padel TV:s sändningar under dagen.

Herrfinalen mellan Axelsson/Olsson och Rutgersson/Släryd blev ett speciellt möte på flera sätt. Axelsson, som tillsammans med Släryd vann den senaste SPT-tävlingen, stod nu på motsatt sida av nätet mot sin tidigare partner. 

Matchen var en svängig kamp, men det var Axelsson och Olsson som visade sig starkast över tre set och tog hem titeln.

Resultatet skrevs: 6-1, 3-6, 6-1

Nästa SPT-tävling avgörs den 20 september.

Den här artikeln handlar om: