Genrebild
Swedish Padel Tour

Vädret ställer till det i Höganäs — dagens matcher flyttas inomhus

ANNONS

Årets femte SPT-deltävling är här, och det skulle bli den första utomhusturneringen för året. Men med bara timmar kvar till start har vädret satt käppar i hjulet, och nu står det klart att dagens matcher flyttas inomhus.

Under året arrangerar Svenska Padelförbundet sju SPT-deltävlingar runt om i Sverige, med en avslutande SPT-final i december där säsongens mest framgångsrika spelare möts.

Helgens tävling i Höganäs var planerad att hållas utomhus, vilket skulle ha erbjudit spelarna värdefull träning inför kommande landslagstävlingar som oftast spelas utomhus. Nu står det dock klart att vädret kommer att bli helgens största utmaning.

I dag förväntas regn under större delen av dagen, och det har nu bekräftats på Rankedin att matcherna kommer att spelas inomhus.

Inget beslut har ännu fattats för lördagens och söndagens matcher, men väderprognoserna ser lovande ut, särskilt för finaldagen på söndag. Enligt Klart.se förväntas 2,4 mm regn under lördagen, med nederbörd under förmiddagen. Söndagen ser däremot ut att bli solig, vilket bådar gott för både semifinalerna och finalerna.

Matcherna avgörs på Höganäs Padel och sänds på Padel-TV.

Den här artikeln handlar om: