Premier Padel

Lebron och Di Nenno inleder med succé – säkrade titeln i Finland

ANNONS

Juan Lebron och Martin Di Nenno tog hem titeln i sin första turnering som nytt padelpar, när de segrade i Premier Padel-turneringen i Finland. På damsidan visade Paula Josemaria och Ariana Sánchez sin styrka genom att vinna finalen övertygande.

I dag väntade finalen i Premier Padel-turneringen i Finland, där Juan Lebron och Martin Di Nenno ställdes mot Coki Nieto och Jon Sanz.

Finalen inleddes med en jämn kamp där det var jämnt fram till ställningen 6-5 i första set, då Lebron och Di Nenno lyckades bryta motståndarnas serve och ta hem setet.

I det andra setet fortsatte Lebron och Di Nenno att spela stabilt och säkrade setet med 6-3, vilket gav dem deras första titel tillsammans. För Martin Di Nenno var detta dessutom hans första titel för året, en viktig milstolpe efter en säsong med förändringar.

Nästa tävling i Premier Padel kommer att bli ännu mer utmanande, då de två högst rankade paren, som inte deltog i Finland, kommer att vara med. Det blir en spännande fortsättning när touren återvänder till Madrid, där Lebron och Di Nenno får chansen att testa sig mot ännu starkare motstånd. 

På damsidan stod Paula Josemaria och Ariana Sánchez för en stark prestation och säkrade ytterligare en titel efter en vinst över Marta Ortega och Sofia Araújo med 6-3, 6-1.  

Den här artikeln handlar om: