Premier Padel

Alla nya stjärnpar avancerar till åttondelsfinal i Finland

ANNONS

Under veckan har flera nya stjärnpar gjort sina efterlängtade debuter i Premier Padel. Turneringen har börjat starkt för dem med stabila segrar i första omgången, men nu står de inför tuffare motstånd när tävlingen går in i en mer intensiv fas.

Lebron/Di Nenno 

Juan Lebron och Martin Di Nenno hade en utmanande start på sin match mot Javi Rico och Juanlu Esbri. Efter en jämn första set, där de vann med 7-5, dominerade de fullständigt i andra set och vann det utan att tappa ett enda game.

Nästa utmaning för paret är mötet mot Lucas Campagnolo och Javier Leal, som spelas som den tredje matchen på Centre Court i dag (första 09:00 svensk tid).

Stupaczuk/Yanguas 

Franco Stupaczuk och Mike Yanguas fick en tuff lottning i sin första match mot Lucho Capra och Maxi Sanchez, men det nya stjärnparet levererade en imponerande prestation. Efter ett jämnt första set som slutade 7-5, säkrade de vinsten genom att ta det andra setet övertygande med 6-2.

I dag möter de Teodoro Zapata och Javier Barahona, och matchen är schemalagd som den andra kvällsmatchen på Centre Court (första 15:00).

Navarro/Cardona

Paquito Navarro och Pablo Cardona gick in i turneringen i går och ställdes mot Victor Mena och Jose Solano. Det nya paret visade sin klass genom att vinna matchen i raka set med siffrorna 6-4, 6-2.

I dag möter de Denis Tomas och Miguel Lamperti i den sista kvällsmatchen på Centre Court (första 15:00).

Garrido/Ruiz

Javi Garrido och Alex Ruiz vann också sin första match och ställs i dag mot Valentino Libaak och Alex Chozas. Matchen spelas som den tredje matchen på bana 2 i dag (första 09:00 svensk tid).

Här är dagens fullständiga matchschema.

Den här artikeln handlar om: