Padel-SM

Klart: Padel-SM sänds på TV4

ANNONS

I höst kommer årets upplaga av Padel-SM att äga rum på Norrköping Padelcenter. Det har nu bekräftats att TV4 kommer att sända matcherna i samarbete med Padel-TV, både på Sportkanalen och TV4 Play.

För två år sedan hölls Padel-SM under SM-veckan i Linköping och sändes då av SVT. Detta evenemang lockade närmare 300 000 tittare till SVT:s sändningar av finalerna.

Nu har TV4 säkrat rättigheterna till höstens Padel-SM och kommer att sända tävlingen på TV4 Play och Sportkanalen. Padel-TV kommer också att sända tävlingen. 

- Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra användare padel på toppnivå från årets Padel-SM. Vi räknar med stor spänning och många bra matcher när Sveriges bästa padelspelare gör upp om SM-titeln, säger Johan Cederqvist, Sportdirektör på TV4.

- Det känns fantastisk kul att komma ut så här brett med vår underhållande och energifyllda sport. Med TV4 Sportkanalen och TV4 Play kompletterat med Padel-TV, så har vi återigen möjlighet att nå ut till den stora mängden svenskar som vi vet är padelintresserade, säger Calle Åkesson, Förbundschef Svenska Padelförbundet.

Padel-SM kommer att avgörs mellan den 22:a och 25:e augusti.

 

Den här artikeln handlar om: