Padel-EM

Nu drar PD igång satsningen inför Padel-EM

ANNONS

Förbered dig inför sommarens Padel-EM med PadelDirekts omfattande EM-satsning. Vår sajt har nu uppdaterats med 25 artiklar dedikerade till Europamästerskapen i padel. Här kan du ta del av detaljerade listor, exklusiva intervjuer, historier och krönikor.

PadelDirekt är mycket stolta över att presentera vår stora EM-satsning. Vi har fyllt sajten med över 25 artiklar som kretsar kring mästerskapet. Du kan bland annat läsa exklusiva intervjuer med Daniel Windahl, där han delar med sig av sin säsong och sina förväntningar inför mästerskapet, och med Linnea Björk, som kommer att göra sin EM-debut. Dessutom har vi publicerat flera listor som belyser mästerskapets stora stjärnor och topplagens spelare.

Vidare har vi ett omfattande utbud av artiklar som handlar om andra deltagande länder. Till exempel kan du läsa Italiens förbundskapten Marcela Ferraris tankar inför mästerskapet. Det finns även en mängd krönikor som belyser olika aspekter av mästerskapet.

Missa inte heller vårt spännande EM-quiz där du har chansen att vinna ett pris.

Alla dessa artiklar och mycket mer finns nu tillgängliga på vår sajt och kommer att stå i fokus under vecka 28. För att få full tillgång till detta exklusiva innehåll behöver du en Plus-prenumeration.

PadelDirekt Plus - betala årsvis 659 kr (Få ett Head Alpha Elite på köpet) PadelDirekt Plus - betala månadsvis 69 kr

PRENUMERERA HÄR

Padel-EM
Den här artikeln handlar om: