Premier Padel

Två världspar missar veckans Premier Padel-tävling

ANNONS

Igår genomfördes lottningen till Génova P2 och frånvaron av två par märks. Dessa är Momo González och Álex Ruiz, finalister i Bordeaux P2, och Lucas Campagnolo tillsammans med Javi Leal, ett par som nådde kvartsfinalen i Italy Major.

Att Leal och Campagnolo inte är med är ett rent sportsligt beslut. Som det har hänt i andra P2-turneringar den här säsongen har vissa spelare beslutat att inte delta för att vila och fokusera på de kommande turneringarna.

Campagnolo och Leal hade en fantastisk vecka i Rom, nådde kvartsfinalen och eliminerade par som Tello och Bela. Även om det spekulerades om deras frånvaro i Génova på grund av fysiska skäl, sågs de igår träna till 100% mot Chingotto och Galán.

Momo González och Álex Ruiz är å andra sidan sista minuten-återbud. Orsaken är fortfarande okänd, men i det här fallet kan det bero på fysiskt besvär. Spelarna var registrerade men dök inte upp i lottningen.

Låt oss komma ihåg att Ruiz hade några fysiska problem i början av säsongen som hindrade honom från att spela i vissa turneringar.

Den här artikeln handlar om: