Premier Padel

Ryktet: Här är Paquitos nya partner

ANNONS

Under förra veckan rapporterade flera spanska medier att Juan Lebron och Paquito Navarro ska gå skilda vägar. Nu sprids även rykten om Paquito Navarros nya partner.

På torsdagskvällen började det cirkulera uppgifter om att Martin Di Nenno och Franco Stupaczuk skulle avsluta sitt samarbete. Bara några timmar senare bekräftade spelarna själva nyheten.

Samtidigt uppstod spekulationer om att Juan Lebron och Paquito Navarro skulle bryta sitt partnerskap. Huvudorsaken till detta beslut sägs vara att Lebron planerar att börja spela med Di Nenno.

Nu spekuleras det även om Paquito Navarros nya partner. Enligt kanalen Padel y Cervecitas kommer den spanske stjärnan att testa att spela med den talangfulle Pablo Cardona. Kanalen skriver att "Duon kommer att testa spela med varandra för att se hur det går".

Detta är dock fortfarande bara ett rykte, då spelarna ännu inte har bekräftat något. Det är värt att notera att Padel y Cervecitas var först med att rapportera om separationerna och de nya partnerskapen förra veckan.

Uppdatering: Nu har även kontot VeinteDiez delat samma uppgifter. 

Den här artikeln handlar om: