Premier Padel

Tre alternativ för Paquito Navarro efter separationen

ANNONS

Paquito Navarro är en av de spelare som har blivit tillgängliga efter de senaste separationerna. PadelDirekt beskriver nu tre intressanta alternativ som spanjoren kan överväga som sin nya partner.

Under gårdagen kom uppgifter från flera spanska medier att Juan Lebron och Paquito Navarro ska gå skilda vägar. Det är inte bekräftat, men mycket tyder på att Lebron inleder ett samarbete med Di Nenno. Di Nenno och Stupa har bekräftat sin separation.

Här är spelarna som kan vara ett alternativ för Paquito om paret går skilda vägar:

Jon Sanz

Paquito är fortfarande en farlig spelare med många slag, men med utvecklingen av padel och framväxten av nya generationer skulle det gynna honom att spela med en vänsterhänt spelare som kan ge en mängd vinnande slag.

Att spela med Jon Sanz skulle befria honom från pressen att behöva vinna majoriteten av poängen. Sanz är också i bra form och har precis vunnit sin första Premier Padel-titel i Bordeaux P2 och har redan erfarenhet av att spela med toppspelare (han var partner med Galán förra året när Lebrón var skadad).

Álex Ruiz

En annan vänsterhänt spelare med liknande egenskaper. "Captain America" skulle också kunna erbjuda det offensiva spel som Paquito Navarro behöver idag. Ruiz är på en uppåtgående kurva med Momo González, men ett samtal från Paquito kan vara mer än lockande.

Ruiz har nästan 600 poäng mer än Jon Sanz, vilket också kan vara till hans fördel.

Javi Garrido

Efter att Yanguas gick ihop med Stupa är Garrido nu tillgänglig. Även om det är mindre troligt, skulle ett annat alternativ att överväga vara att Paquito flyttar tillbaka till höger sida för att spela med Garrido.

Låt oss komma ihåg att Navarro redan hade en erfarenhet till höger när han samarbetade med Juan Tello. Dessutom, i hans senaste partnerskap med Lebrón, fanns det många ögonblick när han spelade på forehand. 

Den här artikeln handlar om: