Premier Padel

Cardona förklarar vad som hände med Stupa

ANNONS

Separationen av "Superpibes" har utlöst en rad förändringar bland paren. Det verkade ursprungligen som om Franco Stupaczuk skulle spela med Pablo Cardona. Det skedde dock en förändring i sista minuten och argentinaren valde Mike Yanguas istället. Cardona förklarade vad som hände.

Pablo Cardona talade med spanska Diario Marca och bekräftade att det hade varit kontakt med Stupas lag: "Jag pratade med Stupa och Pozzoni. De frågade mig hur jag mådde och vad jag hade för planer."

Cardona medgav dock att Stupa och Pozzoni var transparenta från början: "De var tydliga från början. De berättade för mig att deras förstahandsval var Yanguas och att jag var andrahandsvalet, och att de ville vara bland de fyra bästa paren poängmässigt. I slutändan bildade han par med Yanguas."

Dessutom berättade Cardona om sitt samtal med Javi Ruiz, hans nuvarande partner: "Jag berättade för Javi vad som hade hänt och att jag väntade på ett svar." Efter att ha fått reda på det sa han skämtsamt att han talade med honom igen: "Jag sa till Javi: 'Tyvärr måste jag fortsätta spela med dig ...'"

Den här artikeln handlar om: