Premier Padel

Stupa efter separationen: ”Jag respekterar ditt beslut”

ANNONS

Nu är nyheten bekräftad. 
Martín Di Nenno och Franco Stupaczuk kommer att gå skilda vägar efter tävlingen i Malaga. Det skriver båda spelarna på Instagram.

Denna nyhet har skakat padelvärlden. "Superpibes" kommer till ett slut. Di Nenno och Stupa spelade tillsammans under hela säsongen 2023 och hittills under 2024. Trots att de nådde finalen i Sevilla P2-turneringen i år har de inte uppnått de förväntade resultaten.

Nu har spelarna bekräftat nyheten på Instagram

Stupa:

”Många vet redan men jag ville dela nyheten om att Di Nenno och jag går skilda vägar efter Malaga P1. Jag respekterar ditt beslut och önskar dig det bästa. Det har gått ett och ett halvt år där vi har kämpat till fullo, särskilt 2023 där vi kämpade för nummer ett fram till säsongens sista turnering”.

Di Nenno:

”Vi tillbringade ett och ett halvt år med otroliga stunder som jag kommer att fortsätta att lägga till alla de som vi redan har tillsammans. Jag är glad över att veta att vi försökte allt för att förverkliga vår dröm och att vi är mycket nära. Jag är säker på att det är ett "vi ses snart" (jag hoppas det) för att vara vid din sida kommer alltid att vara ett nöje”.

Lästips: Uppgifter: Här är Stupas nya partner

Lästips: Uppgifter: Världsstjärnorna separerar - här är Lebrons nya partner

Den här artikeln handlar om: