Padelaffärer

Galán förnyar sitt avtal — invald i prestigefylld lista med Zidane

ANNONS

Ale Galan har förlängt sitt kontrakt med Adidas. Det meddelar varumärket i ett pressmeddelande. 

Alejandro Galan har varit Adidas trogen sedan 2018 och har under denna tid haft en imponerande karriär. Han har vunnit 34 titlar på World Padel Tour, 10 Premier Padel-titlar och har varit rankad som världens bästa spelare i tre år i rad.

Nyligen vann han Major de Roma på den berömda Foro Italico.

Galán togs emot av Adidas VD på företagets huvudkontor i Nürnberg, vilket var ett historiskt ögonblick för padel. Att förlänga Galáns kontrakt stärker hans relation med Adidas och visar företagets fortsatta engagemang för padel.

Ale Galán är den första padelspelaren som tas med i Adidas exklusiva lista  av ”de utvalda” tillsammans med sportikoner som Muhammad Ali, Stan Smith och Zinedine Zidane.

För att fira detta har Galán donerat det racket han använde för att vinna sin första professionella titel, Adipower ATTK 1.8, till Adidas arkiv.

"Det är en stor ära att fortsätta vara knuten till ett varumärke som Adidas, som är en förebild inom världssporten. Att få besöka huvudkontoret och se mitt första Adidas-racket bredvid föremål från verkliga sportlegender är något jag aldrig kunnat drömma om," säger Ale Galán.

Den här artikeln handlar om: