Premier Padel

Anmälningsmysteriet: Par börjar anmäla sig — många saknas fortfarande

ANNONS

För två dagar sedan uppmärksammade PadelDirekt den märkliga anmälningslistan till den kommande Premier Padel-tävlingen. Vid den tidpunkten var endast 15 par anmälda och stjärnparen saknades. 
Nu har par börjat anmäla sig, men många par saknas fortfarande.

Anmälningsmysteriet fortsätter.

I början av juli kommer årets andra Premier Padel-tävling att spelas i Italien. Det är en P2-turnering, vilket innebär att 56 par kan delta i tävlingen, exklusive wildcards.

Men i tisdags, tre dagar innan anmälningen stänger, var endast 15(!) par anmälda till tävlingen på herrsidan. Ferran Gonzalez (rankad 399) och Alvaro Sola (rankad 222) var förstaseedade.

PadelDirekt har under de senaste dagarna följt anmälningslistan för att se hur detta utvecklas. Under onsdagen skedde inga stora förändringar, endast några få par med låga rankingpoäng anmälde sig.

Det var först i går som det skedde stora förändringar. Flera av toppspelarna började anmäla sig till tävlingen. Bland annat blev det klart att Maxi Sanchez och Lucho Capra återförenas, och att Sanyo Gutiérrez inleder ett partnerskap med Alex Arroyo. Även Daniel Windahl och Jose Solano valde att anmäla sig till tävlingen.

De fyra bästa paren som är anmälda till tävlingen just nu är Stupa/Di Nenno, Bela/Telo, Momo/Ruiz och Sanz/Nieto.

Många par saknas

Men det är värt att notera att många par fortfarande saknas i tävlingen. Par som Coello/Tapia, Galan/Chingotto, Navarro/Lebron, Yanguas/Garrido, Campagnolo/Leal och Ruiz/Caradona saknas fortfarande. Till exempel kan vi se att Windahl och Solano, som var det 30 rankade paret till veckans tävling, nu är 17:e rankade till nästa tävling.

Det som är anmärkningsvärt med denna tävling är att paren har anmält sig väldigt sent. Några dagar innan anmälningen stänger brukar listan nästan alltid vara full, men så är inte fallet denna gång.

Det återstår att se om fler par kommer att anmäla sig innan tävlingsstarten och om de stora namnen inom padel kommer att delta.

Den här artikeln handlar om: