Padelaffärer

Företaget ska ta padel till OS 2032 — skriver avtal med Ale Galan

ANNONS

Checkout.com, en ledande global leverantör av digitala betalningar, har ingått ett partnerskap med Alejandro Galán. Och målet är glasklart: OS 2032 i Brisbane. 

Checkout.com skriver ett avtal med Ale Galan och visar stöd för padels inkludering som en olympisk sport, med målet att sporten ska debutera vid OS 2032 i Brisbane.

Checkout.com med fler än 50 verksamhetsländer ska etablera padel-akademier, vilket kommer att möjliggöra att sporten blir en olympisk sport.

Dessa akademier kommer att förläggas i regioner där padel inte är utbrett ännu, inklusive Nordamerika, Australien, Asien och Afrika. De kommer att lanseras senare i år och kommer att ledas av lokala Checkout.com-medarbetare. 

Initiativet kommer att sträva efter jämställdhet, med lika deltagande av män och kvinnor, för att ta itu med den nuvarande statistiken att 38% av padelspelarna globalt är kvinnor.

”Galan är en otrolig idrottare”

Guillaume Pousaz, grundare och VD för Checkout.com, uttryckte sin entusiasm för partnerskapet och sa,

"Vi samarbetar med Ale för att ta padel till världens högst presterande arena. Han är en otrolig idrottare, engagerad i sportens utveckling, och vi vill vara en del av hans spännande resa. På Checkout.com är vi besatta av prestation, och ingen förkroppsligar denna besatthet bättre än Ale. Jag kan inte vänta på att se vad han uppnår härnäst i sin karriär."

Alejandro Galán delade också han sin entusiasm över partnerskapet och sa,

"Det är verkligen spännande för mig att associera mig med ett varumärke som värdesätter allt som bidrar till framgång på padelbanan, såsom koncentration, motstånd och teknisk precision. Jag beundrar Checkout.coms tillväxt- och prestationsfokuserade tänkesätt. Och självklart stödjer jag fullt ut deras plan att främja och utveckla padel världen över för att hjälpa den att bli en olympisk sport."

Med detta partnerskap siktar Checkout.com och Alejandro Galán på att höja padelns globala närvaro och säkra dess plats i de olympiska spelen, vilket återspeglar deras gemensamma engagemang för hög prestation och tillväxt.

Den här artikeln handlar om: