Premier Padel

Bela/Tello för tufft — Windahl/Solano utslagna ur Italy Major

ANNONS

Daniel Windahl och Jose Solano ställdes mot Fernando Belasteguín och Juan Tello i dag. Motståndet blev för tufft som vann matchen i raka set.  

Daniel Windahl (53) och Jose Solano (73) klev in i Premier Padel-tävlingen i Italien i måndags och vann över Álvaro Melendez (67) och Pedro Melendez (81) med 7-5, 6-3.

I dag väntade sextondelsfinal mot Fernando Belasteguín (9) och Juan Tello (14).

Bela och Tello inledde matchen starkt och vann ett tidigt break. Windahl och Solano kämpade sig tillbaka och utjämnade ställningen till 3-3. Men Bela och Tello svarade direkt genom att bryta till 4-3.

Vid ställningen 5-3 räddade Windahl och Solano två setbollar, men Bela och Tello lyckades till slut serva hem setet till 6-4 och tog ledningen i matchen.

I det andra setet fick Windahl och Solano en mycket bättre start och vann ett break direkt, vilket gav dem en 3-0-ledning. Men den här gången var det Bela och Tello som kvitterade resultatet till 3-3 och vann sedan break till 4-3.

Men Windahl och Solano släppte inte matchen utan bröt tillbaka och utjämnande ställningen till 4-4. Matchen skulle dock avgöras i raka set då Bela och Tello vann två raka game och säkrade matchen med resultatet 6-4, 6-4.

I början av juli väntar en ny Premier Padel-tävling i Italien för Windahl och Solano.  

Den här artikeln handlar om: