Premier Padel

Tung förlust för Yanguas och Garrido — föll i första omgången

ANNONS

Mike Yanguas och Javi Garrido var en av favoriterna inför turneringen i Frankrike, men deras dröm om en titel krossades tidigt. De förlorade redan i första omgången mot Ramiro Moyano och Francisco Gil med 4-6 i avgörande set.

Den här veckans turnering är minst sagt speciell. De fyra bästa paren på herrsidan deltar inte, vilket öppnar upp för andra par att gå hela vägen och säkra sin första titel. Ett av paren som var favoriter inför turneringen var Mike Yanguas och Javi Garrido.

Men paret blev utslagna redan i första omgången.

Det var Ramiro Moyano och Francisco Gil som stod för en imponerande vändning under gårdagskvällen och vann mötet med 1-6, 7-5, 6-4.

På pappret är Juan Tello och Fernando Belasteguín fortfarande favoriter, men par som Nieto/Sanz, Ruiz/Momo och Sanyo/Sanchez utmanar om titeln.

Den här artikeln handlar om: