Foto: Linus Endahl
Premier Padel

Vasquez och Montiel tvingades bryta kvalmatchen

ANNONS

Simon Vasquez och Alvaro Montiel tvingades bryta dagens kvalmatch i Frankrike på grund av att Montiel drabbats av skadeproblem. Det berättar den svenska stjärnspelaren för Padelfeber.

Under helgen avgörs kvalet till Bordeaux Premier Padel P2. I en P2-tävling går 26 par direkt in i huvudrundan. Det skiljer sig mot P1 och Major-tävlingar där fler par inleder i huvudturneringen.

I den första omgången ställdes Simon Vasquez (106) och Alvaro Montiel (112) mot Sergio Icardo (107) och Ruben Rivera (104).  Vasquez och Montiel stod för en stark prestation och vann matchen i raka set med resultatet 6-4, 6-4. 

I dag väntade tufft motstånd i den andra omgången. På andra sidan nätet stod förstaseedade Alvaro Cepero och Miguel Benitez. Men det blev ett tråkigt slut på matchen. Efter att förlorat första set med 3-6 så tvingades Vasquez och Montiel att bryta matchen.

- Han har haft lite problem med ryggen på sistone. Han har inte haft så ont, utan kunnat spela med lite behandling, men tyvärr blev det värre i går och i dag kunde han inte, säger Vasquez till Padelfeber.

Den här artikeln handlar om: