Internationell padel

Galan om en comeback i VM med Lebron: ”Skulle bli glad”

ANNONS

Kan Galan och Lebron återförenas på banan redan i år? 
Det kan vara möjligt i ett världsmästerskap, säger Galan i en intervju vid ett event med en av sina sponsorer.

Det här året blir extra spännande för landslaget med två stora mästerskap på schemat. Under sommaren väntar ett Europamästerskap som egentligen skulle ha hållits förra året, men som blev uppskjutet. Därefter kommer världsmästerskapet att äga rum på hösten.

Nu talar Galan om sina möjliga partners i ett VM:

- I tidigare världsmästerskap har jag spelat med Arturo; den ena var bra för oss och den andra dålig. Jag tycker att vi i dag är bättre spelare båda två. Om jag var tvungen att spela med Juan, skulle jag bli glad. Jag vet att vi är väldigt, väldigt konkurrenskraftiga och om de måste sätta mig med en annan spelare till höger, eller ens flytta mig till höger för att göra laget mer komplett, är jag villig, säger han enligt Marca.

Världsmästerskapet avgörs 28:e oktober till 2:a november. 

Den här artikeln handlar om: