Premier Padel

Stort bortfall i Bordeaux P2 - hela topp fyra borta

ANNONS

De fyra bästa herrparen och de två bästa damparen har beslutat att inte delta i nästa veckas P2-tävling i Bordeaux för att vila och förbereda sig inför Italy Major.

Coello-Tapia, Chingotto-Galán, Lebrón-Paquito och Di Nenno-Stupa kommer inte att vara med i årets första turnering i Frankrike. Detta beslut är rent sportsligt, med tanke på de tre veckorna i följd i Sydamerika och den korta tid som återstår innan årets andra major.

Tello-Bela blir därmed par nummer 1 i turneringen. Yanguas-Garrido kommer att seedas som nummer 2, Momo-Ruiz som nummer 3 och Sanyo-Sánchez som nummer 4.

Sánchez-Josemaría och Brea-González kommer inte heller att vara med i Bordeaux. Triay-Fernández kommer att vara nummer 1 och försöka ta sin andra raka titel, medan Ortega-Virseda är seedade som nummer 2 och har en gyllene chans att ta hem titeln.

Den här artikeln handlar om: