Padel-EM

Klart: Här är grupperna till EM-kvalet 2024

ANNONS

FIP har officiellt tillkännagivit grupperna för kvalet till Europamästerskapet i padel som hålls i Norge den 7-9 juni. 

Det blir Oslo, Norge, som kommer att stå som värd för kvalet till Padel-EM 2024. Evenemanget kommer att äga rum på Nordic Padel, en klubb med 14 banor. Kvalet kommer att äga rum den 7:e till 9:e juni.

På herrsidan kommer Österrike, Azerbajdzjan, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Estland, Finland, Irland, Ungern, Kosovo, Litauen, Montenegro, Norge, Portugal, Monaco, San Marino, Slovenien, Schweiz, Turkiet, Vatikanstaten och Ukraina göra upp om platserna i huvudrundan. 

På damsidan tävlar Estland, Irland, Kroatien, Litauen, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Tjeckien, Ungern och Österrike om platser i huvudrundan. 

Av de 20 deltagande lagen är Portugal det mest namnkunniga landet. Lagen kommer att delas in i 6 grupper (4 grupper med 3 lag och 2 grupper med 4 lag). Sex lag kommer att kvalificera sig till Europamästerskapet i padel.

Se grupperna här:

Den här artikeln handlar om: