Premier Padel

Här är vinnarna av Premier Padel-tävlingen i Chile

ANNONS

Under förra veckan avgjordes en Premier Padel-tävlingen i Chile.
Vinnare blev Triay/Fernandez och Coello/Tapia.

I damfinalen ställdes Lucía Sainz och Patty Llaguno mot Gemma Triay och Claudia Fernandez. Triay/Fernandez visade sin styrka och säkrade sin första titel för säsongen med ett slutresultat på 6-1, 6-4. Det var även Fernandez första Premier Padel-titel i karriären. 

I herrfinalen möttes Arturo Coello och Agustin Tapia återigen Ale Galan och Federico Chingotto. Det blev en jämn och spännande match som till slut fick avgöras i ett tredje set, där Coello och Tapia visade sig vara starkast. Resultatet skrevs: 6-0, 4-6, 6-4.

Premier Padel-äventyret fortsätter nästa vecka i Frankrike.  

Den här artikeln handlar om: