Premier Padel

Oväntad final på damsidan i Premier Padel

ANNONS

Premier Padel kommer att uppleva en damfinal med spelare utan titlar den här säsongen.

Gemma Triay och Claudia Fernández lyckades besegra världsettorna i semifinalen. Detta blir den fjärde finalen för paret i år. I de tre föregående har de inte lyckats vinna. Claudia Fernández kommer att söka den första titeln i sin professionella karriär.

Lucía Sainz och Patty Llaguno använde sin erfarenhet för att övervinna Andrea Ustero och Alejandra Alonsos talang. Sainz och Llaguno, med sin omfattande erfarenhet och anmärkningsvärda karriärer i tidigare tourer, kommer att tävla i sin första final i Premier Padel.

Låt oss komma ihåg att den här säsongen, av de 8 turneringar som spelats, har 7 vunnits av par nummer 1 och 2. Endast Castelló och Jensen lyckades bryta den dominansen i Acapulco P1.

Den här artikeln handlar om: