Foto: Padel-TV
Swedish Padel Tour

Stor succé för Axelsson och Släryd — säkrar första SPT-titeln

ANNONS

Adam Axelsson och Willy Släryd vinner den fjärde deltävlingen av Swedish Padel Tour efter en vinst över Douglas Rutgersson och Franco Ceretani. 
Det är båda spelarnas första SPT-titel i karriären.  

Den fjärde omgången av Swedish Padel Tour hölls på Norrköping Padelcenter denna helg. Denna tävling var extra viktig eftersom den var den sista innan landslagstruppen för sommarens EM tillkännages.

Adam Axelsson och Willy Släryd imponerade stort genom hela turneringen. I kvartsfinalen slog de Anton Andersson och Christoffer Persson med 6-4, 6-4. Semifinalen resulterade i ytterligare en seger för talangerna, då de vann med 6-2, 7-6 över Linus Frost och Albin Olsson.

I finalen väntade Douglas Rutgersson och Franco Ceretani, som också hade stått för flera starka vinster under helgen.

Axelsson och Släryd inledde matchen starkt och tog ett tidigt break, vilket sedan ledde till att de vann första set med 6-2. I andra set var det Rutgersson och Ceretani som presterade bäst och säkrade setet med 6-3.

Ett tredje set fick avgöra finalen i Norrköping. Vid 2-1-ställning vann Axelsson och Släryd break efter en “Golden Point”. Talangerna behöll ledningen fram till match med resultatet 6-2, 3-6, 6-3.

Det är Axelsson och Släryds första SPT-titel i karriären.

Den här artikeln handlar om: