Premier Padel

Paquito om Lebrón: ”Vi är som bröder”

ANNONS

Juan Lebrón och Paquito Navarro avancerade till kvartsfinal i Santiago P1 efter att ha besegrat Muñoz och García med 6-3, 6-4. Paret fortsätter sin jakt på sin första titel och bekräftade i dag sin starka relation.

Efter några mindre dispyter under gårdagens match där Paquito Navarro verkade lite upprörd över Lebrons attityd, försäkrade han efter dagens seger: ”Vi är som bröder, och vem har inte bråkat med sin bror?”

Lebróns svar var omedelbart: ”Exakt, mannen. Högsta möjliga förtroende”. Det är tydligt att deras relation är mycket bra och att de är enade.

Efter bakslaget i Argentina är de på rätt spår i sin jakt på den efterlängtade första titeln. I kvartsfinalen möter de Edu Alonso och Álex Arroyo.

Den här artikeln handlar om: