Premier Padel

Guide: Allt du behöver veta om Santiago P1

ANNONS

Premier Padel landar i Santiago de Chile för att tävla i den sista turneringen på den sydamerikanska turnén. Movistar Arena gör sig redo att välkomna de fans som förra året fick uppleva den fantastiska och kontroversiella finalen mellan Lebrón/Galán och Coello/Tapia.

Poäng

Turneringen i Santiago är en P1-turnering, vilket innebär att mästarna tar hem 1000 värdefulla poäng för rankingen, som är tätare än någonsin. Finalisterna får 600 poäng, semifinalisterna 300 och kvartsfinalisterna 160.

Det blir den andra P1-turneringen i rad efter Mar del Plata. Premier Padel får återigen en turnering i toppklass, med större lottningar och mycket på spel.

Topp 4

Chingotto och Galán säkrade sin första titel i P1-kategorin i Argentina och den tredje för året. Kampen om platsen som nummer 1 är igång. Samtidigt återvände Ari och Paula till segerspåret och avslutade sviten på 4 troféer som vunnits av Bea och Delfi.

1- Coello-Tapia
2- Chingotto-Galán
3- Paquito-Lebrón
4- Stupa-Di Nenno

1- Josemaría-Sánchez
2- González-Brea
3- Triay-Fernández
4- Icardo-Salazar

Var man kan titta 

De tidiga omgångarna av turneringen kan ses via Premier Padels YouTube-kanal och Viaplay. Från och med kvartsfinalerna kan Santiago de Chile P1 även ses via Red Bull TV.

Problem med banan

En av banorna på Movistar Arena har haft problem med mattan och allt har fått skjutas upp med en dag. Kvalet skulle ha börjat på söndag och har skjutits upp till måndag. Turneringen kommer att behöva anpassas för att säkerställa att den kan nå söndagen utan problem.

Den här artikeln handlar om: