Plus

PadelDirekt Plus - det här ingår i prenumerationen

ANNONS

Upptäck padelvärlden med full tillgång till exklusiva reportage och analyser genom PadelDirekt Plus! Bli en del av vår padelgemenskap och få insyn i det senaste inom sporten samtidigt som du stödjer den journalistik som gör det möjligt.

Kampanj - få ett Head Alpha Elite på köpet 

PadelDirekt och Head har ingått ett samarbete. Det innebär att du som köper ett årsabonnemang på PadelDirekt.se just nu så får du ett Head-racket skickat hem till dig. 

Vilken deal. va? 

Ja, det helt sant. För enbart 659 kr får du ett Head Alpha Elite värt 2199 kr.

Men, det finns ett men. Det finns ett begränsat antal rackets. Först till kvarn!

OBS! Erbjudandet kan inte mixas med andra erbjudanden från PadelDirekt. Padelracketen skickas till angiven adress 2-4 arbetsdagar efter beställningen är lagd. Observera att vi hämtar er adress från Klarna, så dubbelkolla gärna så att ni har rätt adress angiven där.

Utnyttja ditt erbjudande här!


Omfattande bevakning - varje vecka


Dyk in i padelvärlden med vår heltäckande veckobevakning på PadelDirekt! Vi håller dig uppdaterad om allt som händer inom svensk padel, från exklusiva nyheter om Swedish Padel Tour till spännande rapportering om Premier Padel och internationella tävlingar. Genom ett nära samarbete med vår systersajt, PadelAlto, levererar vi också de senaste internationella padelnyheterna direkt till dig på svenska.


Färsk information om kalender och spelplatser

Förhandsinformation i världsklass! PadelDirekt levererar tidigt de senaste uppdateringarna om 2024 års tävlingar och spelplatser. Under 2024 har vi avslöjat var Premier Padel-tävlingen i Sverige är planerad och presenterat var alla SPT-tävlingar väntas avgöras. Vi ger dig en fullständig överblick över hela spelplanen.


Allt innehåll på PadelAlto.com

Genom vårt nära samarbete med PadelAlto ger vi dig tillgång till allt innehåll på svenska. Utforska de senaste händelserna och fördjupa dig i artiklar av europas ledande padelsajt. 


Månadskrönikan


Exklusiv krönika en gång i månaden på PadelDirekt.se, ger dig det senaste inom padelvärlden. Ta reda på vad som händer innan alla andra!


Förmåner & erbjudanden

Upptäck exklusiva erbjudanden från våra samarbetspartners.


Vi ser fram emot att välkomna dig till PadelDirekt!

PadelDirekt Plus - betala årsvis 659 kr (Få ett Head Alpha Elite på köpet)
Padeldirekt Plus - betala månadsvis 69 kr

PRENUMERERA HÄR

Den här artikeln handlar om: