Premier Padel

Världsstjärnan missar Premier Padel-tävlingen i Paraguay

ANNONS

Alejandra Salazar har meddelat på sociala medier att hon kommer att lämna återbud i sista minuten till Asunción P2. Stjärnan känner sig inte 100% och kommer därför att ta ledigt den här veckan för att återhämta sig och återvända i Argentina.

"Jag pressade det till sista minuten, men min armbåge behöver några dagar till för att prestera på önskad nivå", skriver Salazar på Instagram. Armbågen har varit ett bekymmer för henne under de senaste åren.

Trots detta lilla bakslag har Salazars säsong med Tamara Icardo varit mycket framgångsrik. De är rankade som nummer 4 och har nått fyra semifinaler och en final.

Nästa möjlighet för Salazar och Icardo blir i P1 i Mar del Plata, den första och enda turneringen på argentinsk mark .Sanz och Nieto missar också veckans tävling.

Den här artikeln handlar om: