Pro Padel League

Klart: Här avgörs nästa PPL-tävling

ANNONS

Pro Padel League kommer att arrangera fem tävlingar under året. 
Nästa tävling är i augusti. 

PPL är den första professionella padelturneringen i USA och syftar till att utveckla sporten nationellt. Schemat innehåller fyra ordinarie säsongsevenemang och PPL Cup Finals, där endast de 8 bästa lagen kommer att delta.

Miami Padel Club tog hem titeln i årets första turnering med duon Ari Sánchez och Agustín Tapia. Världsettorna var dock frånvarande under den andra veckan, och lagets prestation var inte densamma.

Los Angeles Beat lyckades vinna turneringen under den andra veckan. Tolito Aguirre och Javi Leal bildade ett bra par, medan Jess Castelló och Eli Amatriain spelade tillsammans i damklassen. I mixed-klassen var Castelló och Tolito ostoppbara.

Nästa tävling 

Pro Padel League kommer att arrangera sin nästa tävling i augusti. Det blir återigen två tävlingar i följd av varandra. Den första avgörs mellan den 12:e och 17:e augusti och den andra avgörs mellan 19:e och 24:e augusti. Spelplatsen blir i Los Angeles.

Den här artikeln handlar om: