Premier Padel

Här är kommande Premier Padel-tävlingar

ANNONS

Efter två intensiva tävlingsveckor i Europa tar Premier Padel en veckas paus innan den stora sydamerikanska turnén drar igång. Paraguay, Argentina och Chile gör sig redo att välkomna alla superstjärnor.

Turneringarna i Bryssel och Sevilla markerade tourens debut i europeiska länder. Nu är det Sydamerikas tur. Asunción, den paraguayanska huvudstaden, kommer att ha den första av de tre kommande turneringarna. Evenemanget kommer att äga rum från 14 till 19 maj och kommer att vara en P2-kategori.

Nästa stopp blir Mar del Plata. Staden som ligger bara 400 km från Buenos Aires kommer att vara centrum för världens padel i en mycket speciell turnering, eftersom det kommer att vara den enda i Argentina under hela året. En stor hyllning till Bela förväntas. Det är värt att notera att det blir en P1, så det kommer att finnas fler poäng och pengar på spel.

Turnén avslutas i Santiago de Chile med ytterligare ett P1. Förra året befann sig den chilenska huvudstaden i stormens öga efter den kontroversiella finalen mellan Coello-Tapia och Lebrón-Galán. Det är ett av de länder som har haft störst tillväxt inom padeln de senaste åren.

Den här artikeln handlar om: