Premier Padel

Premier Padels VD slutar efter bara sju månader - han tar över

ANNONS

Premier Padel har utsett David Sugden till ny VD för touren. Den brittiske företagsledaren har under flera år varit kopplad till Qatar Sports Investments och beIN Media Group, där han innehaft ledande befattningar på hög nivå. Informationen har delats av journalisten Alberto Bote.

Sugden är jurist och har lång erfarenhet av idrottsvärlden, främst inom fotboll. Den nya VD:n för Premier Padel har till exempel varit en del av den juridiska avdelningen för de olympiska spelen i London 2012.

Under de senaste 6 åren har han varit chef för det juridiska området på QSI, Premier Padels grundare. Efter Eno Polos korta tid på bara sju månader kommer Sugden, som redan var medlem i kretsens styrelse, att få möjlighet att leda projektet.

Den här artikeln handlar om: