Foto: Padel-Tv
Swedish Padel Tour

Stor succé för Frost och Olsson — säkrar första SPT-titeln

ANNONS

Linus Frost och Albin Olsson vinner den tredje deltävlingen av Swedish Padel Tour efter en vinst över Cayetano Rocafort och Alejandro Jerez. Det är båda spelarnas första SPT-titel i karriären. 

Under helgen har SPT3 avgjorts i Göteborg på Time 4 Padel i Göteborg. Turneringen har präglats av många spännande bataljer. Albin Olsson och Linus Frost stod för en stark insats i semifinalen och vann över Viktor Stjern och Daniel Appelgren med 6-7, 6-4, 6-2. 

I finalen väntade Cayetano Rocafort och Alejandro Jerez som vann den andra deltävlingen för några veckor sedan. 

Frost och Olsson inledde matchen starkt och tog en 4-2-ledning men Rocafort och Jerez lyckades utjämna ställningen till 5-5. Ett tiebreak fick avgöra den första delen av matchen där Frost och Olsson var starkast.

I det andra setet vann Rocafort och Jerez ett tidigt break men Frost och Olsson lyckades utjämna ställningen till 2-2. Vid 4-3 vann Frost och Olsson break genom en Golden Point och hade sedan en matchboll att säkra titeln men i stället blev det 5-4. 

Linus Frost och Albin Olsson stod sedan för stor succé och vann break och därmed hela turneringen.

Resultatet skrevs: 7-6, 6-4.

SPT4 avgörs i slutet av maj.

 

 

Den här artikeln handlar om: