Swedish Padel Tour

Bekräftat: Soleymani/Brito tvingas dra sig ur finalen

ANNONS

Det blir ingen damfinal i den tredje deltävlingen av Swedish Padel Tour.
Detta efter att Baharak Soleymani och Nelida Brito tvingats dragit sig ur finalen.

Under helgen avgörs årets tredje SPT-deltävling i Göteborg. Semifinaler stod på schemat under förmiddagen. På centercourten ställdes Baharak Soleymani och Nelida Brito mot Amanda Girdo och Helena Wyckaert.

Soleymani/Brito stod för en stark prestation och vann matchen i raka set med resultatet 6-4, 6-4. Men Nelida Brito tog en “medical timeout” under andra set och fick behandling under ett flertal gånger.

Efter matchen sa partnern Baharak Solaymani följande till Padel-TV:

— Vi var i break upp och sen vet jag att det blir två enkla game till Amanda och Helena. De bröt tillbaka och då kände jag inte riktigt igen henne. Men det var någonting då och då tog hon “medical”. Det var någonting med vaden och det ser inte ljust ut tyvärr. 

Nu är det även bekräftat att Baharak Soleymani och Nelida Brito inte kommer att kunna spela finalen i eftermiddagen. Det blir Linnea Björk och Carla Rodriguez Sanchez som tar hem titeln. 

Detta enligt Rankedin. 

Den här artikeln handlar om: