Premier Padel

Klara för final efter imponerande seger över världsettorna

ANNONS

Gemma Triay och Claudia Fernandez är klara för final i Premier Padel-tävlingen i Belgien efter en vinst över Paula Josemaria och Ariana Sanchez.

Under veckan avgörs årets femte Premier Padel-tävling. I dag väntade semifinaler i Belgien. Världsettorna Ariana Sanchez och Paula Josemaria ställdes mot Gemma Triay och Claudia Fernandez.

Sanchez och Josemaria inledde matchen starkt och tog en 5-2-ledning men Triay och Fernandez släppte inte setet utan vann tre raka game till 5-5. Därefter visade världsettorna sin styrka och säkrade första setet med resultatet 7-5.

Triay och Fernandez fick en väldigt bra start på det andra setet och vann dubbla break fram till en 3-0-ledning. Paret behöll ledningen fram till set med resultatet 6-4.

Ett tredje set fick avgöra kampen om finalen. Triay och Fernandez inledde även det tredje setet med att vinna break men den här gången så lyckades Josemaria och Sanchez att utjämna ställningen. Vid 4-4 vann Triay och Fernandez break och kunde sedan serva hem biljetten till finalen.

Resultatet skrevs: 5-7, 6-4, 6-4.

I finalen kommer Gemma Triay och Claudia Fernandez att ställas mot Tamara Icardo och Ale Salazar eller Bea González och Delfi Brea.

Den här artikeln handlar om: