Premier Padel

Windahl/Solano pressade Sanz/Nieto — fick avgöras i tresetare

ANNONS

Daniel Windahl och Jose Solano ställdes inför en tuff uppgift i dag. På andra sidan nätet stod Jon Sanz och Coki Nieto. Matchen fick avgöras i tre set där Sanz och Nieto till slut var starkast.

Under veckan avgörs en Premier Padel-tävling i Belgien. Daniel Windahl (53) och Jose Solano (73) säkrade en plats i huvudrundan efter tre vunna matcher i kvalet.

Väl där väntade Windahls före detta partner Cristian Gutierrez tillsammans med Jorge Ruiz. Windahl och Solano stod för ytterligare en stark prestation och vann matchen i raka set med resultatet 7-5, 7-5.

Vinsten innebar en plats i åttondelsfinalerna där Jon Sanz (18) och Coki Nieto (16) stod på andra sidan nätet. Ett par som under året tagit sig till semifinal och under fjolåret varit framme i final på världstouren. 

Daniel Windahl och Jose Solano stod för ett imponerande första set och vände underläge fram till setvinst med 6-4. I det andra setet var Sanz och Nieto starkast och vann med 6-1. Ett tredje set fick avgöra matchen efter drygt en timmes spel.

Det avgörande setet blev en spännande kamp på banan i Belgien. Sanz och Nieto lyckades att vinna break fram till 4-3 och behöll sedan ledningen fram till match med resultatet 4-6, 6-1, 6-4.

Nattens match var ytterligare en stark prestation av Windahl och Solano som fortsätter sitt Premier Padel-äventyr i Sevilla i helgen.

Den här artikeln handlar om: