Premier Padel

Nya stjärnparet pressade i första matchen

ANNONS

Juan Lebron och Paquito Navarro anlände med stor spänning till Premier Padel-tävlingen i Belgien. Det är deras comeback som par i ett projekt som lovar stora resultat. I första matchen såg det tufft ut vid ställningen 3-6, 0-2 men det nya stjärnparet stod för en stark vändning. 

Under veckan avgörs en Premier Padel-tävling i Belgien. Det är en speciell tävling då många spelare inleder nya samarbeten. Ett av paren är Juan Lebron och Paquito Navarro som återförenas för att inleda ett nytt projekt tillsammans. 

I deras första match så väntade Jaime Munoz och Javier Garcia på andra sidan nätet. 

Juan Lebron och Paquito Navarro fick en tuff start på matchen. Munoz och Garcia vann game efter game fram till en 5-1-ledning. Därefter vann Lebron och Navarro två games men det räckte inte för en vändning i setet.

Jaime Munoz och Javier Garcia inledde även det andra setet starkt och tog en 2-0-ledning. Vid det här läget i matchen så växlade Lebron och Paquito upp och utjämnade ställningen. Det nya stjärnparet vann sedan andra set med 7-5.

I det avgörande setet var Lebron och Navarro starkast och tog hem matchen med 3-6, 7-5, 6-1. I morgon väntar åttondelsfinal mot Javier Ruiz och Pablo Cardona.

 

Den här artikeln handlar om: