Premier Padel

Galan kan ställas mot Lebron i semifinalen i Belgien

ANNONS

Premier Padel har publicerat lottningen till Lotto Brussels P2, den första turneringen i Europa för säsongen. Juan Lebrón och Paquito Navarro kommer att debutera som ett par och kommer att vara på samma sida av lottningen som Alejandro Galán och Federico Chingotto.

Lebrón och Paquito startar som par nummer 2 och kommer att möta Jaime Muñoz och Javier García i den första omgången. Samtidigt kommer Galán och Chingotto, par nummer 3, att möta Edu Alonso och Alex Arroyo. Om båda paren går vidare i turneringen möts de i semifinalen.

Agustín Tapia och Arturo Coello måste fortfarande vänta på sina motståndare från kvalet. Världsettorna kommer att försöka vinna sin fjärde titel för säsongen efter att ha vunnit i Qatar, Mexiko och Venezuela.

"Superpibes" kommer att få en tuff första match mot Josete Rico och Agustín Gutiérrez.

Se den fullständiga lottningen här.

Det är viktigt att nämna att det vinnande paret kommer att tjäna 500 rankingpoäng per spelare. Bryssel P2 kommer att dela ut 235 000 euro.

Den här artikeln handlar om: