Pro Padel League

Här är ställningen i PPL efter två tävlingar

ANNONS

Pro Padel League hade sina två första veckor av den ordinarie säsongen i Miami. Efter att ha säkrat titeln under den andra helgen leder Los Angeles Beat ställningen i racet mot PPL Cup-finalen.

PPL är den första professionella padelturneringen i USA och syftar till att utveckla sporten nationellt. Schemat innehåller fyra ordinarie säsongsevenemang och PPL Cup Finals, där endast de 8 bästa lagen kommer att delta.

Miami Padel Club tog hem titeln i årets första turnering med duon Ari Sánchez och Agustín Tapia. Världsettorna var dock frånvarande under den andra veckan, och lagets prestation var inte densamma.

Los Angeles Beat lyckades vinna turneringen under den andra veckan. Tolito Aguirre och Javi Leal bildade ett bra par, medan Jess Castelló och Eli Amatriain kämpade tillsammans i damklassen. I mixed-klassen var Castelló och Tolito ostoppbara.

Det är viktigt att notera att PPL består av 10 lag uppdelade i två grupper om fem lag under de fyra ordinarie säsongsevenemangen. Lagen spelar gruppmatcher från tisdag till fredag, och de två bästa lagen kvalificerar sig till semifinalerna.

Varje event under ordinarie säsong ger poäng baserat på lagets position. Här är den uppdaterade tabellen efter de två veckorna i Miami:

Los Angeles Beat: 1,300 poäng.
Miami Padel Club: 1,150 poäng.
Las Vegas Smash: 1,050 poäng.
Flowrida GOATS: 1,050 poäng.
Arkansas Matrix: 950 poäng.
Toronto Polar Bears: 900 poäng.
New York Atlantics: 900 poäng.
San Diego Stingrays: 500 poäng.
Houston Volts: 500 poäng.
Cancun Waves-: 200 poäng.

Den här artikeln handlar om: