Premier Padel

Gemma Triay om nya samarbetet: ”Jag ville göra en förändring”

ANNONS

Gemma Triay och Claudia Fernández har spelat tre tävlingar tillsammans och som bäst tagit sig till final. Nu berättar Triay om samarbetet.

Efter den förra säsongen meddelade Gemma Triay att hon fortsätter sitt samarbete med Marta Ortega. Men efter Hexagon Cup så ändrade sig Triay och avslutade partnerskapet.

Hon inledde istället ett samarbete med supertalangen Claudia Fernández. Paret har nu spelat tre turneringar tillsammans och som bäst tagit sig till final. I en intervju med Mundo Deportivo så berättar Triay om nya partnerskapet:

— Det är sant att jag inte var van att spela med någon så ung, även om jag hade spelat med Marta (Ortega), som är yngre än jag men har spelat i så många år att hon är erfaren. Nu kände jag också att jag ville göra en förändring. Jag gillar henne mycket eftersom jag tror att hon är kapabel till allt, hon är väldigt mogen. Tiden får utvisa hur långt vi kan gå och vad vi kan kämpa för i år. På senare tid har jag sagt att jag tror att de mål vi är redo för kommer att synas mer i mitten av året.

Hon fortsätter: 

— Ja, hon är 18 år gammal och hon har ett temperament och ett lugn som förvånar mig mycket med tanke på den lilla erfarenhet hon har. Jag tror att vi kommer mycket bra överens, vi är båda tydliga med vad vi vill. Hon är lite blyg och jag vill hjälpa henne att öppna sig lite mer. Men var och en av oss har våra egna saker. Jag tycker att vi gör det bra. Vi har inte haft så mycket tid att träna än, men vi får se om vi kan få till en bra turnering i Bryssel.

Nästa Premier Padel-turnering avgörs under nästa vecka i Belgien.

Den här artikeln handlar om: